Sjablonen en achtergronden

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 11:31

De meestgebruikte schildersmethode die wij hanteren, is acrylgieten/acrylic pouring. Soms is de gieting an sich het resultaat, maar vaak dient de gieting als achtergrond (of onderdeel) voor het uiteindelijke resultaat. In dit bericht vertellen we je er meer over.

Welke sjablonen?

Er zijn twee soorten sjablonen die wij gebruiken: kant-en-klare en handgemaakte. Het schilderij "Dreaming of Dunes" bevat een droomvanger die is gemaakt met een kant-en-klaar sjabloon; het komt uit de winkel. Maar het schilderij "Monstera Deliciosa green/white" is gemaakt met een handgesneden sjabloon. Waarom? Omdat kant-en-klare sjablonen soms creatieve mogelijkheden kunnen beperken. Wanneer we een bepaald idee hebben, willen we dat het er exact zo uit komt te zien als in onze verbeelding. Dan zoeken we plaatjes en gaan we aan de slag met tekenen en uitsnijden. Met als gevolg een nieuw concept met een unieke compositie! Hoewel we de sjablonen vaker gebruiken, zal elk schilderij met sjablonen toch uniek zijn. Geen twee personen zullen hetzelfde schilderij aan de muur hebben hangen, ook al zullen zij om eenzelfde reproductie hebben gevraagd :)

Eigen ideeën?

Heeft u een eigen idee voor een schilderij, of zou u een aangepast sjabloon willen zien? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! Op de contactpagina kunt u ons over uw wensen vertellen. Wij denken dan graag mee aan uw ideale schilderij. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.